رفتن به محتوای اصلی

روش هایی برای حفظ تازگی آب لیمو

تاریخ انتشار:
یک نت ـ سعی کنید حتما خودتان آب لیموی تازه تهیه و با راهکارهای مختلف آن را برای مدت بیشتری در منزل نگهداری کنید. آب‌لیموی خانگی بدون هیچ گونه مواد افزودنی و کاملاً طبیعی است.
روش هایی برای حفظ تازگی آب لیمو

یک نت ـ روش‌های تهیه و نگهداری صحیح آب‌لیمو در منزل:

۱- ابتدا باید لیموهایی را انتخاب کنید که آبدار باشد. لیموها را بشویید و خشک کنید و آب آن را بگیرید.

۲- ظروفی که برای نگهداری از آب‌لیمو در نظر گرفته اید باید تمیز، در دار و استریل باشد تا بتوانید آب‌لیموی طبیعی را تا ماه‌ها در خانه سالم نگه دارید و استفاده کنید. شیشه‌ها را قبل از ریختن آب لیمو بشویید و درون آب جوش قرار دهید و دوباره بشویید و خشک کنید تا شیشه‌ها استریلیزه شود.

۳- برای این‌که آب‌لیموی شما کپک نزند و خراب نشود بهتر است روی آن روغن بریزید. این روش مانع از رسیدن هوای آزاد به آب‌لیمو می‌شود.

۴- برای حفظ و نگهداری طولانی مدت، ابتدا آب لیمو را درون ظروف شیشه‌ای مقاوم به گرما و حرارت بریزید و در آن‌ها را محکم ببندید سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و اجازه بدهید تا آب به نقطه جوش برسد. شیشه‌های آب‌لیمو را درون آب قرار دهید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب در حال جوشیدن نگه دارید. بگذارید شیشه‌های درون آب کمی سرد شود و سپس با دستمال یا انبر آن‌ها را خارج کنید.

۵- برای این‌که آب‌لیموی شما خوش رنگ باقی بماند و طعم و مزه آن عوض نشود، آن را در مکان‌های تاریک (شیشه‌های کدر) و خنک قرار دهید.

۶- اگر آب‌لیمو را در برابر نور قرار دهید، ویتامین C آن از بین می‌رود و مزه و رنگ آن تغییر می‌کند. آب‌لیمو را در جای تاریک بگذارید یا اطراف آن را فویل بپیچید تا در معرض نور قرار نگیرد.

۷- بهتر است آب لیمو را در شیشه‌های کوچک قرار دهید تا برای هر بار مصرف در ظرف بزرگ را باز و بسته نکنید و حجم زیادی از آب‌لیمو در معرض هوا قرار نگیرد.

۸- برای گرفتن تلخی آب‌لیمو به ازای هر یک لیتر آب‌لیمو یک قاشق مربا خوری نمک در بطری بریزید.منبع: روزنامه خراسان

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا