رفتن به محتوای اصلی

کباب بختیاری را چگونه درست کنم

تاریخ انتشار:
طرز تهیه کباب بختیاری تصویری,طرز تهیه کباب بختیاری با سیخ چوبی,قیمت کباب بختیاری,کباب بختیاری تابه ای,کباب بختیاری با گوشت چرخ کرده,فرق کباب بختیاری و قفقازی,كباب سلطاني,کباب بختیاری در فر
کباب بختیاری را چگونه درست کنم

یک نت ـمواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :سینه مرغ بدون استخوان :150 گرمفیله گوساله یا گوسفند :  150 گرمفلفل دلمه ای سبز  : 1عدد کوچکپیاز :1عدد متوسطزعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوریآبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوریروغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشقسس سویا :2 قاشق سوپخوریکره آب شده یا کره نرم شده :1قالب 25 گرمینمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی

دستور پخت کباب بختیاری :پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا ، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید . گوشت سینه مرغ را هم با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز ، 2 قاشق روغن مایع ریتون ، و نمک و فلفل اضافه کنید و مثل گوشت در یخچال به مدت 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود. پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و 4 ، 5 ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آنها را داخل مواد شان بریزید. در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت ها مقداری نمک روی آنها بپاشید. در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت ، یک عدد فیله مرغ قرار دهید و بر روی آتش و یا در تابه کباب ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید )

نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاریکباب بختیاری جزو انواع کباب میباشدزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقهو زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .کباب بختیاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا