کباب بختیاری را چگونه درست کنم
یک نت ـمواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :سینه مرغ بدون استخوان :150 گرمفیله گوساله یا گوسفند : 150 گرمفلفل دلمه ای سبز : 1عدد کوچکپیاز :1عدد متوسطزعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوریآبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوریروغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشقسس سویا :2 قاشق سوپخوریکره آب شده یا کره نرم شده :1قالب 25 گرمینمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
دستور پخت کباب بختیاری :پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا ، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید . گوشت سینه مرغ را هم با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز ، 2 قاشق روغن مایع ریتون ، و نمک و فلفل اضافه کنید و مثل گوشت در یخچال به مدت 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود. پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و 4 ، 5 ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آنها را داخل مواد شان بریزید. در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت ها مقداری نمک روی آنها بپاشید. در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت ، یک عدد فیله مرغ قرار دهید و بر روی آتش و یا در تابه کباب ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید )
نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاریکباب بختیاری جزو انواع کباب میباشدزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقهو زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .کباب بختیاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
افزودن دیدگاه جدید