ورزش عامل افزایش طول عمر مبتلایان به سرطان سینه
یک نت ـ به گزارش مهر، در مطالعه جدید مشخص شده است ورزش منظم موجب کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی، دیابت و حتی احتمال بازگشت سرطان سینه در بازماندگان سرطان سینه می شود.
آلیس پالیس، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج این مطالعه به خوبی اثبات می کند که ورزش، برخلاف کاهش وزن تنها، بسیار در پیشگیری از عود مجدد سرطان سینه مهم است.»
کریستینا دیلی کونرایت، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، همراه با تیمش وضعیت ۱۰۰ بازمانده سرطان سینه را که کمتر از شش ماه قبل از ورود به مطالعه تحت درمان سرطان قرار گرفته بودند، را بررسی کردند.
حدود نیمی از شرکت کنندگان چاق و ۷۷ درصد مبتلا به سندروم متابولیک بودند. سندروم متابولیک شامل گروهی از مشکلات سلامت نظیر فشارخون بالا، چربی اضافی بدن و چربی بالا خون است که احتمال بیماری قلبی فرد را افزایش می دهد.
دیلی کونرایت در ادامه عنوان می کند: «بسیاری از افراد نمی دانند که علت شماره یک مرگ در بازماندگان سرطان سینه، بیماری قلبی است و نه سرطان.»
وی در ادامه توضیح می دهد: «در بیماران مبتلا به سرطان سینه، سندروم متابولیک بواسطه چاقی، سبک زندگی بی تحرک و شیمی درمانی تشدید می شود.»
در حقیقت به گفته وی، زنان مبتلا به سندروم متابولیک ۱۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه، سه برابر بیشتر در معرض عود مجدد سرطان سینه، و دو برابر بیشتر در معرض مرگ ناشی از سرطان سینه هستند.
به گفته پالیس، «ورزش موجب تغییراتی در بدن می شود و با شادتر کردن تمام سلول ها و اعضای بدن، می توان دور از سرطان ماند.»
افزودن دیدگاه جدید