آموزش پخت سوپ عدس، یک پیشنهاد عالی برای افطار ماه رمضان
سوپ عدس برای افطار ماه رمضان
عدس غنی از فیبر، پروتئین و ویتامین C و کم کالری است که باعث می شود یک گزینه مورد پسند فوق العاده سالم و گیاهی باشد.
مواد لازم برای سوپ عدس برای افطار ماه رمضان
روغن زیتون : 1/4 پیمانهپیاز ریز خرد شده : 1 پیمانه عدس قرمز : 1 پیمانه، به طور کامل شسته شدهسبزیجات معطر : 2 پیمانه نمک برای مزه دار کردنزیره سبز : 1 قاشق غذا خوریزرد چوبه : 1 قاشق چای خوری نصف لیموی فشرده شدهجعفری برای چاشنی
طرز تهیه سوپ عدس برای افطار
1 - در یک قابلمه روی حرارت متوسط پیاز خرد شده را با روغن زیتون به آرامی تفت دهید تا قهوه ای شود.
2 - عدس را اضافه کرده و با پیاز برای یک یا دو دقیقه هم بزنید (عدس ها را قبل از پختن، بو بدهید تا به آنها عطر و طعم بیشتری دهد).
3 - سبزیجات و 6 فنجان آب اضافه کنید (و یا می توانید 6 فنجان آب مرغ اضافه کنید).
4 - در قابلمه را گذاشته و آن را روی حرارت کم و متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا زمانی که عدس ترد شود.
5 - اکنون پس از پختن آنها، زیره سبز، زردچوبه، نمک برای مزه دار کردن، و آب نصف یک لیمو را اضافه کنید.
6 - این ترکیب را با استفاده از یک مخلوط کن برقی مخلوط کنید تا یک سوپ منسجم و خامه ای بدست آید.
7 - با جعفری به آن چاشنی بزنید و آن را گرم میل کنید.
افزودن دیدگاه جدید