طرز تهیه آش گوجه سبز، یک آش مفید برای افطار
طرز تهیه آش گوجه سبز، یک آش مفید برای افطار روزه داران
مواد لازم برای آش گوجه سبز
لپه : 250 گرمگوجه سبز : نیم کیلولوبیا قرمز : 100 گرمجو پرک : 250 گرمپیاز نگینی خرد شده : 2 عدد بزرگسبزی آش : 250 گرمآب گوشت یا مرغ : 2 لیوانبرنج نیم دانه پخته شده : 1 لیواننعنا داغ و سیر داغ : به مقدار لازمنمک و ادویه : به مقدار لازم
طرز تهیه آش گوجه سبز
لوبیا و لپه را یک روز قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس بگذارید تا بپزد.
گوجه سبزها را با کمی آب بگذارید تا کامل بپزد. بعد از اینکه کامل پخته شد، هسته و پوست های گوجه سبز را جدا و آن را کاملا صاف کنید.
پیاز داغ نگینی را درون روغن تفت دهید.
نمک و ادویه را به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
سبزی آش، جو پرک خیس شده،برنج نیم دانه پخته شده و لوبیا و لپه پخته شده را اضافه کرده و مقدار بسیار کمی تفت دهید.
گوجه سبزهای پخته شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در انتها 2 لیوان آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید.
درب قابلمه را نیم باز بگذارید تا آش کاملا جا بیفتد.
به دلیل وجود گوجه سبز این آش ترش مزه است.
نکته : این آش به دلیل وجود گوجه سبز برای روزه داران در وعده افطار بسیار مناسب است زیرا سبب اجابت مزاج می شود.
افزودن دیدگاه جدید