رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه آش گوجه سبز، یک آش مفید برای افطار

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آش یکی از خوراکی های اصلی سفره افطار ماه رمضان است. این بار با گوجه سبز یک آش خوشمزه و ملس برای افطارتان درست کنید. این آش برای اجابت مزاج روزه داران بسیار مفید است.
طرز تهیه آش گوجه سبز، یک آش مفید برای افطار

طرز تهیه آش گوجه سبز، یک آش مفید برای افطار روزه داران

مواد لازم برای آش گوجه سبز

لپه : 250 گرمگوجه سبز : نیم کیلولوبیا قرمز : 100 گرمجو پرک : 250 گرمپیاز نگینی خرد شده : 2 عدد بزرگسبزی آش : 250 گرمآب گوشت یا مرغ : 2 لیوانبرنج نیم دانه پخته شده : 1 لیواننعنا داغ و سیر داغ : به مقدار لازمنمک و ادویه : به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش گوجه سبز

لوبیا و لپه را یک روز قبل خیس کرده و  چند بار آب آن را عوض کنید. سپس بگذارید تا بپزد.

گوجه سبزها را با کمی آب بگذارید تا کامل بپزد. بعد از اینکه کامل پخته شد، هسته و پوست های گوجه سبز را جدا و آن را کاملا صاف کنید.

پیاز داغ نگینی را درون روغن تفت دهید.

نمک و ادویه را به پیاز در حال تفت اضافه کنید.

سبزی آش، جو پرک خیس شده،برنج نیم دانه پخته شده و لوبیا و لپه پخته شده را اضافه کرده و مقدار بسیار کمی تفت دهید.

گوجه سبزهای پخته شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

در انتها 2 لیوان آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید.

درب قابلمه را نیم باز بگذارید تا آش کاملا جا بیفتد.

به دلیل وجود گوجه سبز این آش ترش  مزه است.

نکته : این آش به دلیل وجود گوجه سبز برای روزه داران در وعده افطار بسیار مناسب است زیرا سبب اجابت مزاج می شود.

برچسب‌ها

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا