رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

تاریخ انتشار:
ماهی مخصوص شب عید,کوکوی اشپل, کوکوی اشپل ماهی مخصوص شب عید, کوکوی اشپل ماهی, پخت کوکوی اشپل, درست کردن کوکوی اشپل, پخت کوکوی اشپل ماهی, مواد لازم برای کوکوی اشپل, نکاتی برای پخت کوکوی اشپل, کوکوی اشپل غذای شب عید, غذای شب عید گیلانی ها, کوکوی اشپل ماهی مخصوص شب عید
دستور تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

 

طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

کوکوی اشپل ماهی یکی از غذاهای شب عید مخصوص گیلانی ها می باشد

گیلانی ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست می‌شود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست می‌شود و یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای مردم گیلان است.

 مواد لازم برای کوکوی اشپل ماهی غذای شب عید گیلانی ها : برای 4 نفر اشپل ماهی     3 عدد سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا)     400 گرم سیب زمینی      3 عدد پیاز      1 عددتخم مرغ     5 عددسیر     4 حبهنمک، زردچوبه و فلفل     به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی اشپل ماهی غذای شب عید گیلانی ها :سبزی‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز، سیر و سیب زمینی را با سبزی ها چرخ کنید.

اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.

نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم‌مرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.

در تابه‌ای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته برای پخت کوکوی اشپل غذای شب عید گیلانی ها:به جای سیر می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا