(عکس) تولد نوزادی با روده خارج از بدن
پزشکان در یک عمل جراحی منحصر بفرد موفق به نجات یک نوزاد دختر انگلیسی شدند که با روده خارج از بدن خود به دنیا آمده است.
گفتنی است، پزشکان بلافاصله او را تحت یک عمل جراحی سنگین قرار دادند که موفقیت آمیز بوده و حتی زخمهای ناشی از عمل جراحی را به شکل ناف در بدن او تبدیل کردند.
بررسیها نشان میدهند، مشکل این کودک GASTRQSCJISIS است که درآن رودهها خارج از بدن شکل میگیرند.
نخستین بار در هفته ۱۲ بارداری پزشکان متوجه رشد اندامهای بدن خارج از بدن این جنین شدهاند.
پزشکان در نهایت پس از انجام جراحی سزارین بلافاصله برای جلوگیری از بروز عفونت به دلیل بیرون بودن رودهها بدن کودک را در یک نایلون تنگ قرار داده و سرعت او را تحت یک عمل جراحی پیچیده برای بازگرداندن قسمتهای خارجی به درون بدن قرار دادند. به دلیل شکلگیری ناقص شکم، بدن این کودک فاقد ناف بوده و پزشکان یک ناف برای او تولید کردهاند تا شکم او ظاهری طبیعی داشته باشد .
بیماری GASTRQSCJISIS به حالتی گفته میشود که دیواره شکم به طور کامل شکل نگرفته و روده جنین از دیواره معده او خارج میشود و از شکم شروع به رشد میکند .
پژوهشگران هنوز علت اصلی بروز این پدیده در جنین را نمیدانند اما مواردی چون سن کم مادران به هنگام بارداری را موثر میدانند.
این وضعیت زمانی به وجود میآید که جنین در ۶ هفتگی که دیواره شکم بسته میشود دچار نوعی عدم بسته شدن دیواره و خروج اعضای بدناز شکم میشود.
پزشکان برای جلوگیری از پاره شدن رودهها تصمیم گرفتند نوزاد را با جراحی سزارین بدنیا آورند.
بر اساس آمارها از هر ۳ هزار نوزاد یک نوزاد با این بیماری هر سال در کشور انگلستان بدنیا میآید.
در اثر این بیماری کودک بلافاصله پس از تولد نیاز به اقدامات درمانی و گذراندن دورههای جراحی ترمیمی و نجات بخشی دارد.
پزشکان در گام اول باید مانع از باز شدن روده پس از تولد و پزشکان در گام اول باید مانع از باز شدن روده پس از تولد و بستن آن به کنار شکم شوند و تا زمانی که روده به حالت طبیعی باز گردد بستن آن به کنار شکم شوند و تا زمانی که روده به حالت طبیعی باز گردد اقدامات درمانی و تغذیهای خاصی مورد نیاز است.
خوشبختانه در خصوص این کودک که هماکنون ۴ ماهه است جراحی موفقیت آمیز بوده و او از سلامت مطلوبی برخوردار است.
افزودن دیدگاه جدید