رفتن به محتوای اصلی

ترک سیگار با معجونی معجزه آسا

تاریخ انتشار:
طرز تهیه معجونی برای سیگاری ها, معجونی برای ترک سیگار, معجونی برای آلودگی هوا, طرز تهیه معجونی مخصوص سیگاری ها, خواص پیاز, خاصیت زردچوبه, طرز تهیه معجون های مقوی, مواد لازم برای معجونی برای سیگاری ها, طرز تهیه معجون های رژیمی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
ترک سیگار با معجونی معجزه آسا

یک نت ـ آیا بیش از ۳ سال است که سیگار می‌کشید؟ یا اخیرا سیگار را ترک کرده‌اید؟ آیا در محیطی آلوده به آلایندهای سمی زندگی می‌کنید؟ اگر این‌طور است باید بدانید ریه‌های شما پر از مواد سمی است و تمیز کردن آنها ضروری‌تر از ضروری است. 

در پیشگیری از بیماری‌های دستگاه تنفسی، پیاز به طور خاص موثر و کارآمد است

از این رو، این نوشیدنی طبیعی را به شما توصیه می‌کنیم. این نوشیدنی ترکیباتی جادویی مانند زردچوبه، زنجبیل و پیاز دارد.

زردچوبه:زردچوبه به دلیل مواد معدنی و ویتامین‌های‌اش خواص آنتی‌باکتریایی، ضدسرطانی و ضدویروسی دارد. این ماده‌ همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است. با این ادویه‌ی شگفت‌انگیز برنامه‌ی غذایی روزانه‌تان را غنی می‌کنید.

زنجبیل:زنجبیل به دلیل خواص شفادهنده‌اش از دوران کهن استفاده می‌شود. زنجبیل یک ادویه‌ی قدیمیِ شناخته شده‌است و علاوه بر دیگر خواص شفابخشی که دارد، کمک‌ می‌کند خلط اضافی از ریه هایتان خارج شود.

پیاز:پیاز به دلیل دارا بودن خاصیت ضدسرطانی‌ معروف است و می‌تواند در شرایط جدی متعدد یک دوست بی‌نظیر باشد. در پیشگیری از بیماری‌های دستگاه تنفسی، پیاز به طور خاص موثر و کارآمد است.

 

نوشیدنی زنجبیل و عسل و زردچوبه باید همیشه در یخچال نگهداری شود

مواد لازم :آب     ۱ لیترعسل (یا شیره‌ی درخت افرا)      ۴۰۰ گرمزردچوبه     ۲ قاشق سوپ‌خوریریشه‌ی زنجبیل     به اندازه‌ی یک انگشت شستپیاز تقریبا هم‌اندازه‌ی زنجبیل     یک عدد

طبق دستورالعمل زیر می‌توانید به راحتی این نوشیدنی را تهیه کنید:ابتدا ۴۰۰ گرم عسل را به آب بیفزایید. این ترکیب را روی شعله بگذارید و صبر کنید تا بجوشد. پیاز و زنجبیل را خرد کنید و داخل مواد در حال جوش بریزید.

دوباره صبر کنید تا مواد به جوش بیایند، سپس زردچوبه را اضافه کنید و شعله را قدری کم کنید. این ترکیب باید بپزد تا زمانی که آب آن به نصف برسد.

مواد را از صافی بگذرانید و آن را درون یک ظرف شیشه‌ای بریزید. صبر کنید نوشیدنی خنک شود و سپس آن را درون یخچال بگذارید.

این نوشیدنی باید همیشه در یخچال نگهداری شود. می‌توانید آن را مانند یک معجون هر روز صبح و عصر مصرف کنید. صبح ها دو قاشق از آن را با معده‌ی خالی بخورید، و عصرها همین میزان را دو ساعت بعد از یک وعده‌ی غذایی بخورید.

منابع :

بیتوته

bazdeh.org

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا