طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری
یک نت ـ دستور تهیه میگو و قارچ سوخاری
عصاره مرغ نصف فنجان سس سویا ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق چایخوریروغن نباتی ۱ قاشق غذاخوریقارچ خرد شده ۲۲۰ گرمغلاف نخود فرنگی ۲۲۰ گرممیگو پاک شده ۴۵۰ گرمپیازچه خرد شده ۲ عددنمک و فلفل به میزان لازمبرنج پخته برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری :
در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.
یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه). غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید.
افزودن دیدگاه جدید