رفتن به محتوای اصلی

آموزش دو روش برای پخت لبودر شب یلدا

تاریخ انتشار:
انواع پخت لبو, طرز پخت لبو, آموزش پخت لبو, نکاتی برای پخت لبو, طرز پخت لبو روی گاز, مراحل پخت لبو, طرز تهیه لبو, نحوه پخت چغندر برای شب یلدا, طرز تهیه لبوی شب یلدا, انواع پخت چغندر, بهترین روش پخت چغندر, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
آموزش دو روش برای پخت لبودر شب یلدا

یک نت ـ

بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید

 

مواد لازم برای پخت لبو :

 چغندر قرمز5 عدد  آب 5 لیوان شکر یا نبات3 قاشق غذاخوری

طرز پخت لبو روی اجاق گاز :

چغندرها را خوب بشویید ، 5 لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ) . 

شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید

پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید  ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید. 

روش پخت لبو در فر، یک روش رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد

طرز پخت لبو در فر :

چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکته ها :

بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.

 

منبع : wisgoon.com

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا