رفتن به محتوای اصلی

آموزش تهیه سوپ گل کلم و پنیر چدار

تاریخ انتشار:
یک نت ـ اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. این سوپ با نان های ترد خیلی خوشمزه می شود.
آموزش تهیه سوپ گل کلم و پنیر چدار

یک نت ـ  این بار سوپ خوشمزه گل کلم و پنیر چدار بپزید.

مواد لازم برای سوپ گل کلم :

 کره ۲ قاشق غذاخوریپیاز خرد شده  ۲ فنجان کرفس خرد شدهیک و نیم فنجان  هویج خرد شده نصف فنجانسیر له شدهیک و نیم قاشق غذاخوریسیب زمینی (پوست کنده و ریز شده)۲ عددآب مرغ۶ فنجان گل کلم خرد شده۶ فنجان برگ بو۲ عدد* برگ آویشن تازهیک و نیم قاشق چایخورینمک۱ قاشق چایخوریفلفل سیاه تازهیک هشتم قاشق چایخوریپنیر چدار رنده شدهیک و نیم فنجانسس سویا و سرکه۱ قاشق چایخوری

* یک و نیم قاشق چایخوری برگ آویشن تازه یا ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک

طرز تهیه سوپ گل کلم :یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و کره را داخل آن بریزید. بعد از اینکه کره آب شد، پیاز، کرفس و هویج را برای ۵ تا ۸ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که پیازها نرم شوند. سیر له شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت بدهید.

سیب زمینی، آب مرغ، گل کلم، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل سیاه را داخل قابلمه بریزید

 

بعد از جوش آمادن زیر گاز را کم کنید تا سبزیجات به آرامی بپزند

سیب زمینی، آب مرغ، گل کلم، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل سیاه را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کرده تا آب مرغ جوش بیاید، بعد حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد. درب ظرف را گذاشته و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به طور کامل نرم شوند.

 

مواد را در قابلمه به آرامی بپزید

 

گل کلم ها را هم اضافه کنید

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و برگ بوها را از آن خارج کنید. با استفاده از یک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی، سوپ را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به طور کامل یکدست شود.

 

به آرامی پنیر چدار را اضافه کرده و به پوره کردن سوپ ادامه بدهید، تا زمانی که خوب مخلوط شوند

به آرامی پنیر چدار را اضافه کرده و در همین حین به پوره کردن سوپ ادامه بدهید، تا زمانی که خوب مخلوط شوند. در آخر سس سویا و سرکه را اضافه کنید.

 

در آخر سس سویا و سرکه را به سوپ گل کلم و پنیر چدار اضافه کنید

اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. این سوپ با نان های ترد خیلی خوشمزه می شود.

منبع : novinzi.com

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا