رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه خورش هویج تبریزی

تاریخ انتشار:
خورش هویج تبریزی, طرز تهیه خورش هویج تبریزی, پخت خورش هویج تبریزی, درست کردن خورش هویج تبریزی, مواد لازم برای خورش هویج تبریزی, نحوه پخت خورش هویج تبریزی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, پخت انواع خورش, طرز تهیه غذاهای محلی
طرز تهیه خورش هویج تبریزی

یک نت ـ پخت خورش هویج تبریزی,درست کردن خورش هویج تبریزی

برای تهیه خورش هویج تبریزی می توانید از گوشت گوسفندی هم استفاده کنید

مواد لازم برای خورش هویج تبریزی :

 هویج  400 گرم مرغ  400 گرم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری پیاز متوسط یک عددزعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوریآلو 100 گرمنمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش هویج تبریزی :

ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج‌ها را کمی سرخ کنید.

بعد از این‌ که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم‌پز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید.

 

منبع : sara.jamejamonline.ir

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا