رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه کلوچه کره بادام زمینی

تاریخ انتشار:
کلوچه کره بادام زمینی, درست کردن کلوچه کره بادام زمینی, تهیه کلوچه کره بادام زمینی خانگی, نحوه درست کردن کلوچه خانگی, طرز تهیه شیرینی های خانگی, پخت کلوچه با کره بادام زمینی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, آموزش شیرینی پزی
دستور تهیه کلوچه کره بادام زمینی

یک نت ـ طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی

 

با روش درست کردن کلوچه با کره بادام زمینی در خانه آشنا شوید

مواد لازم برای تهیه کلوچه کره بادام زمینی :

 شکر  نصف فنجان شکر قهوه ای  نصف فنجانکره  نصف فنجان کره بادام زمینی  نصف فنجانتخم مرغ ۱ عددآرد همه کاره یک و نیم فنجانجوش شیرین سه چهارم قاشق چایخوریبکینگ پودر نصف قاشق چایخورینمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی :کره را برای دو دقیقه بزنید (تا زمانی که حسابی شل و خامه ای شکل شود). حالا شکر را به آن اضافه کرده و برای دو دقیقه هم بزنید و بعد کره بادام زمینی و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد خشک (آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک) را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده و بعد این مواد را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.

خمیر آماده شده را در یک کیسه پلاستیکی ریخته و برای ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیرها را به حالت توپ های یک و نیم اینچی (۳٫۵ سانیتمتری) در بیاورید. حالا این توپ ها را روی یک ورقه مخصوص پخت کلوچه قرار داده و با استفاده از چنگال آن ها را تخت کرده و شکل بدهید. (طبق عکس)

 

خمیر کلوچه را به حالت توپ های یک و نیم اینچی در بیاورید

 

توپ ها را روی ورقه پخت کلوچه قرار داده و با چنگال آن ها را تخت کرده و مانند تصویر شکل بدهید

حالا کلوچه ها را داخل فر گذاشته و ۹ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا طلایی رنگ شوند. بعد آن ها را از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید. بعد آن را روی میله های فلزی قرار داده تا به طور کامل خنک شوند.

 

کلوچه ها را داخل فر گذاشته و ۹ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا طلایی رنگ شوند

 

بعد از خارج کردن از فر چند دقیقه صبر کنید بعد آنها را روی میله های فر قرار داده تا کامل خنک شوند

برای اینکه کلوچه ها کمتر خشک شوند می توانید آن ها را در دمای ۱۵۰ درجه سانتگراد طبخ کنید.

 

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا