طرز تهیه قارچ سوخاری پنیری
یک نت ـ برای شام امشب تان قارچ سوخاری پنیری درست کنید
اگر طرفدار قارچ هستید، حتما قارچ سوخاری را هم دوست دارید. قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که آن را میتوانید به راحتی در منزل درست کنید. در این دستور چون قارچها در روغن سرخ نمیشوند، می توان گفت که یک غذای رژیمی محسوب میشود.
قارچ سوخاری پنیری برای طرفداران قارچ
مواد لازم برای درست کردن قارچ سوخاری پنیری برای 4 نفر
قارچ : 300 گرمپودر آویشن : 2 /1 ق چپودر سیر : 1 ق چپنیر موزارلای کم چرب رنده شده : 2 /1 پیمانهپودر نان سوخاری : 2 ق سرب گوجهفرنگی : 2 ق سسبزی معطر خشک : 1 ق چسیر رنده شده : 2 حبهنمک،فلفل و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری پنیری :
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یککاسه کوچک رب گوجه را با 2 لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید سپس آن را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا سیر،سبزی معطر خشک،نمک و کمی فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. بعد از 5-4 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.قارچها را خوب بشویید سپس با یک چاقوی تیز ساقه آنها را جدا کنید. یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید. اکنون قارچها را داخل ظرف طوری بچینید که قسمتی که ساقه به قارچ وصل میشود کف ظرف قرار گیرد. حالا پودر سیر، پودر آویشن و سسی را که آماده کرده بودید روی قارچها بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا قارچها کمی نرم شوند.اکنون ظرف را بیرون آورید، پنیر و پودر سوخاری را روی مواد ریخته و آن را دوباره در فر به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود سپس آن را سرو کنید.
نکته : اگر می خواهید غذای شما بیشتر حالت پنیری داشته باشد، علاوه بر پنیر موزارلا از پنیر پارمسان هم استفاده کنید.
افزودن دیدگاه جدید