طرز تهیه افطاری مقوی با نان تست ,پنير و ميوه ویژه افطار
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
طرز تهیه افطاری مقوي با نان تست ,پنير و ميوه
اين بار ما براي شما يك افطاری ساده و در عين حال مقوي و مناسب پيشنهاد ميكنيم. درواقع براي آن دسته از كساني كه دوست دارند وعده افطارشان متنوع باشد، يك پيشنهاد ايدهآل است. فقط كافي است افطار خود را با يك ليوان آب هويج و پرتقال تازه همراه اين نانهاي تست خوشمزه شروع كنيد.
مواد لازم:
نان تست: سه عدد
پنير خامهاي يا ماسكارپونه: نصف بسته
پرتقال بزرگ و فيله شده: يك عدد
انار دانه شده: نصف پيمانه
روش تهیه:
1. براي اين افطاری خوشمزه ميتوانيد نانهاي تست را از وسط به صورت مثلثي برش بزنيد و بعد آنها را گريل يا در دستگاه مخصوص، تست كنيد.
2. حالا مقداري پنيرخامهای يا پنير ماسكارپونه روي نانها بكشيد. ما پنير ماسكارپونه را به شما پيشنهاد ميكنيم چون تقريبا بدون نمك است و مزه فوقالعادهاي به اين وعده غذایی ميدهد.
3. روي نان و پنير را با پرتقال و انار دانه شده تزئين كنيد. حالا نوبت يك آبميوه تازه است، براي اين منظور، چهار عدد هويج و چهار پرتقال بزرگ را آب بگيريد و همراه اين افطاری مقوی ميل كنيد.
افزودن دیدگاه جدید