رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن قطاب پنیری ویژه شب های رمضان

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
روش درست کردن قطاب پنیری ویژه شب های رمضان

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

 مواد لازم برای خمیر:

زرده تخم‌مرغ: یک عددماست شیرین: 80 گرمروغن جامد: 100 گرمآرد به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد: حدود 150 گرمبیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوریپودر هل: به میزان دلخواهآب: دوقاشق غذاخوری

مایه وسط قطاب:

پودر بادام: 100 گرمپنیر لبنه: 150 گرمکرم پاتی‌سیو: 100 گرمپودر هل: یک قاشق چای‌خوریمی‌توانیم در صورت تمایل در مواد میانی این قطاب از دو قاشق غذاخوری زرشک خشک نیز استفاده کنیم.

روش تهیه:

1. ابتدا زرده تخم‌مرغ، ماست، آب، روغن جامد ذوب کرده و بیکینگ‌پودر را داخل کاسه‌ای گود ریخته با مفتول دستی هم می‌زنیم سپس آرد را آنقدر به آن اضافه می‌کنیم تا کل مواد حالت خمیری‌شکل پیدا کند. خمیر لطیف حاصل شده را داخل کیسه‌ای نایلونی می‌گذاریم و به مدت دو ساعت در دمای اتاق استراحت می‌دهیم.

2. پس از این مدت خمیر را به قطر نیم‌سانتی‌متر روی صفحه آردپاشی شده پهن می‌کنیم و با کاتر گرد به قطر چهار تا پنج سانتی‌متر آن را قالب می‌زنیم تمامی مواد داخلی قطاب را با هم مخلوط کرده، یک قاشق چای‌خوری از مایه را روی خمیرقرار داده و اطراف آن را جمع می‌کنیم و داخل دست گلوله می‌کنیم.

3. بهتر است که قسمت جمع شده خمیر را حتما آب بزنیم تا خوب به هم بچسبد و داخل روغن باز نشود. گلوله‌های آماده شده را داخل روغن داغ شده شناور سرخ می‌کنیم. سپس داخل یک ظرف مناسب که آن را با دستمال حوله‌ای پوشانده‌ایم می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

4. حتما پس از سرد شدن آنها را داخل پودر قند می‌غلتانیم از بیسکویت‌های سکه‌ای یا خمیر هزارلا که به شکل گرد کاتر زده و پخته‌ایم استفاده می‌کنیم. روی آن مقداری پنیر لبنه مخلوط شده با شکر قرار می‌دهیم .  بهتر است این کار را با قیف و ماسوره شکوفه انجام دهیم.

5. یک تکه قطاب پنیری روی آن گذاشته دوباره از مخلوط پنیر و شکر روی آن شکوفه می‌زنیم و با یک تکه توت‌فرنگی یا میوه دلخواه تزیین می‌کنیم. قطاب پنیری علاوه بر اینکه ایده‌ای نو برای روزهای نوروز است،  می‌تواند به عنوان یک دسر مناسب نیز در مهمانی‌ها سرو شود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا