رفتن به محتوای اصلی

روش تهیه کته تره‌ فرنگی با مرغ ویژه سحر

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
روش تهیه کته تره‌ فرنگی با مرغ ویژه سحر

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

مواد لازم:

•  برنج: 500 گرم•  سینه مرغ: یک عدد کامل• ماست شیرین: یک‌ونیم لیوان•  تره فرنگیی: 500 گرم• خامه صبحانه: 100 گرم•  آرد: یک قاشق چای‌خوری• نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم•  کره و روغن مایع و نمک: به میزان لازم• زعفران آب کرده: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا سینه‌ مرغ را بدون استخوان کرده و به شکل نگینی خرد می‌کنیم. آن را با مقداری روغن مایع، نمک ، فلفل و زعفران آب کرده با حرارت زیاد سرخ می‌کنیم تا استیکی شود. ترجیحا بهتر است این کار را در تابه چدنی انجام دهیم. در آخر آرد را روی تکه‌های مرغ می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم و بلافاصله خامه را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. 2.  قسمت سفید تره فرنگیی‌ها را حلقه‌حلقه کرده و با مقدار زیادی آب و نمک می‌پزیم سپس آبکش کرده و با مرغ مخلوط می‌کنیم. 3. چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمک داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بکشد. پس از آن برنج را آبکش کرده، داخل کاسه‌ای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط می‌کنیم. 4.  قابلمه‌‌ای مناسب برای این مقدار برنج بنا به سلیقه انتخاب کرده و کف آن مقداری کره می‌مالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده کرده خورش را میان آن می‌گذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا دم بکشد. برنج دم کشیده را داخل سینی برگردانده و با زرشک و پسته تزیین می‌کنیم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا