رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه دسر ژله ی انار مخصوص رمضان

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
طرز تهیه دسر ژله ی انار مخصوص رمضان

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

موادلازم:خامه صبحانه     ۷۰۰ گرمپودر ژلاتین        ۳ قاشق چای‌خوریشکر       ۱۰۰ گرموانیل        یک هشتم قاشق چایخوریپودر ژله‌ی انار       ۵۰ گرمآب       ۱ پیمانهانار دانه شده      به مقدار دلخواه 

طرز تهیه:۳ قاشق سوپ‌خوری از خامه صبحانه را داخل ظرف کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی شود. بقیه خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و با شکر مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار داده تا شکر حل شود و خامه به جوش آید بعد از چند جوش،‌ مواد را از روی شعله برداشته و بلافاصله ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کنید. قالبی که میان آن خالی است را انتخاب کرده و کاملاً‌ با روغن مایع چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً‌ بسته شود. سپس قالب را داخل آب گرم فرو برده و دسر را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.پودر ژله را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و سپس نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا کاملاً‌ خنک شود (درصورت حل نشدن ذرات پودر ژله، می‌توانید ظرف ژله را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات بافی‌مانده روی بخار آب حل شوند). داخل حفره دسر را با انار دانه شده پر کرده و روی آن را ژله انار خنک شده پر کنید و در یخچال بگذارید تا ژله داخل دسر هم ببندد و بعد سرو کنید.این دسر را داخل لیوان نیز می‌توانید آماده کنید به این صورت که تا نیمه لیوان را با ژله خامه‌ای پرکرده و داخل یخچال قرار داده تا نیم‌بند شود سپس انار دانه شده و ژله خنک شده را روی آن ریخته و مجدداً‌ داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا