طرز پخت سوپ جو پرک و قارچ مخصوص افطاری
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
زمان آماده سازی: ۵دقیقه
زمان پخت: ۹۰دقیقه
مناسب برای: ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم:
جو پرک : یک لیوان
قارچ خرد شده : ۲ لیوان
هویج : ۳ عدد
شیر : ۲ لیوان
سینه مرغ : یک عدد
خامه : ۵ قاشق غذاخوری
کره : ۲ قاشق غذاخوری
شوید نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز پخت و تهیه:
درون قابلمه ای ۵ لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ جو پرک نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان یک ساعت آرام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد.
در اواسط پخت مرغ می توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.
پس از پخت مواد سینه مرغ را خارج کنید و به صورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید.کره شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد). شیر باید داغ باشد تا سوپ بریده بریده نشود.
پس از آماده شدن سوپ خامه را اضافه و کمی مخلوط کنید. سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و خامه تزیین کنید.
در صورت تمایل یک قاشق شوید خشک را هم زمان با شیر اضافه کنید.
افزودن دیدگاه جدید