طرز تهیه اسلایس میوه و پسته ویژه رمضان
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
زمان آماده سازی: ۲۰دقیقه
زمان پخت: ۳۰دقیقه
مناسب برای: ۵ نفر
مواد لازم:
شیر عسلی : ۱۰۰ میلی لیتر
کره : ۶۵ گرم
بیسکویت خرد شده : ۷۵ گرم
کشمش :۵۰ گرم
قیسی :۵۰ گرم
پوست پرتقال شکری شده :۵۰ گرم
گیلاس شکری شده :۵۰ گرم
پسته خرد شده :۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۳۵ گرم
شکلات برای تزیین :۱۰۰ گرم
پسته برای تزیین :۵۰ گرم
طرز پخت و تهیه:
شکر وکره را خوب باهم مخلوط و سپس آرد را اضافه کنید. بعد تخم مرغ (کامل )را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
مواد آماده شده را در قالب ۲۰*۳۰ بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر طبقه وسط با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد پخت کنید و بعد از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. (حتما داخل قالب کاغذ مومی انداخته شود).
طرز تهیه مواد رویه اسلایس میوه و پسته:
کره ۶۰ گرمی شیرعسل و عسل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا چند جوش بخورد (حدود ۱۰ دقیقه). خامه را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مواد پایه شیرینی که داخل قالب است و سرد شده را در اختیار دارید حالا پسته خرد شده را روی این خمیر پخته شده بریزید و مواد رویه را که هنوز گرم است روی آن بریزید.
مجددا شیرینی را با همان قالب داخل فر بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد در طبقه بالای فر اجازه پخت نهایی به شیرینی دهید. شیرینی آماده و پس از سرد شدن قابل سرو است.
افزودن دیدگاه جدید