طرز تهیه هویج پلو برای افطار
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج: ۴پیمانه، خیساندهمرغ: نصف یک عدد، خرد شدهپیاز کوچک: ۲عددزرشک: یک پیمانه، خیس شدهادویه پلویی: یک قاشق غذاخوریزردچوبه: یک قاشق چایخوریهویج متوسط: ۲ تا ۳عدد، رنده شدهروغن: به میزان لازمنمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- یکی از پیازها را ساطوری کرده و همراه مرغ در ۴ قاشق غذاخوری روغن ۵دقیقه تفت دهید. زردچوبه را به مواد اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید، سپس یک پیمانه آبجوش اضافه کنید و با در بسته روی شعله ملایم ۵۴دقیقه آن را بپزید.
۲- چهار قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز و هویج را ۸-۷ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد، زرشک را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه ادویه پلویی و کمی نمک و فلفل روی آن پاشیده و از روی شعله بردارید.
۳- برنج را به روش معمول دم کردن در آب نمک جوشان ریخته و پس از اینکه مغز آن کمی نرم شد آبکش کرده و کنار بگذارید.
۴- مرغ پخته را از قابلمه خارج و از استخوان جدا کرده و خرد کنید. مرغ را به مایه زرشک و هویج اضافه کنید و اگر دوست داشتید یک دقیقه تفت دهید تا طعمها با هم مخلوط شود.
۵- کمی روغن کف قابلمه ریخته و یک تکه نان لواش کف آن بگذارید. حالا ۲ راه پیشرو دارید. میتوانید برنج را عادی دم کنید و پس از پخت در دیس کشیده و مواد را روی آن بدهید یا اینکه مایه زرشک، هویج و مرغ را لابهلای پلو داده و دم کنید. انتخاب بسته به سلیقه شماست، اما من روش اول را بیشتر میپسندم، چون امکان جدا کردن مواد از چلو یا اضافه کردن آن هنگام سرو وجود دارد.
افزودن دیدگاه جدید