رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه دلمه برگ مو با روشی جدید

تاریخ انتشار:
دلمه برگ مو را به روشی جدید درست کنید
طرز تهیه دلمه برگ مو با روشی جدید

یک نت ـ طرز تهیه دلمه برگ مو با روشی جدید

مواد لازم برای دلمه برگ مو :

گوشت چرخ کرده : نیم کیلولپه نصف پیمانهبرنج نیم دانه : 1 پیمانهپیاز خرد شده : به مقدار لازمآبلیموی تازه : نصف استکانشکر : 4 قاشق غذاخورینمک، ادویه و فلفل : به مقدار لازمرب : یک قاشق غذا خوریآب : یک لیوانمغز گردو خرد شده : 4 قاشق غذا خوریزرشک : 3 قاشق غذا خوریسبزی دلمه : نیم کیلوبرگ مو : نیم کیلو

 

طرز تهیه دلمه برگ مو :

ابتدا برگ های تازه را شسته و داخل قابلمه پر از آب گذاشته و زیر آن را روشن کنید. زمانی که آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد صبر کنید تا دو یا سه قل جوش بزند و سپسزیر آن را خاموش کرده و برگ موها را داخل آبکش بریزید.

برای درست کردن مایع دلمه ابتدا پیاز داغ کرده و نمک، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید.

گوشت را تفت داده و برنج و لپه را که از قبل خیس کرده بودید اضافه کنید.

سپس سبزی، زرشک و گردو را اضافه کرده و تفت دهید.

یک قاشق رب را با یک لیوان مخلوط کرده و به مایع تان اضافه کنید.

آبلیمو، شکر و نمک  و فلفل را مخلوط کرده و نصف آن را به مایع دلمه اضافه کنید.

در انتها درب قابلمه را نیم لا بگذارید تا مواد تان کاملا بپزد. بعد از پخته شدن درب قابلمه را بردارید تا آب مواد داخل دلمه کاملا گرفته شود.در انتها مواد را داخل دلمه ها بپیچید. ته قابلمه تان کمی روغن ریخته و چند عدد برگ مو را کف آن بگذارید. دلمه های پیچیده شده را روی هم چیده و مقداری آب روی آنها بریزیدو زیر قابلمه را روشن کرده و روی شعله بسیار کم بگذارید تا کاملا بپزد.

10 دقیقه قبل از سرو مابقی سس آبلیمو را روی دلمه ها بریزد و زیر آن را خاموش کنید.

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا