طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی
یک نت ـ
مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد سفید ۲ و نیم پیمانه بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری خمیر مایه١ قاشق غذاخوری ماست نصف پیمانهشیر نصف پیمانهروغن مایعیک چهارم پیمانهنمکنصف قاشق چایخوریشکر١ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .
۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.
۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.
مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :
تن ماهی٢ قوطی آبلیمو کمی پیاز خرد شده ٢ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ١ عدد کوچکپنیر سفید (لیقوان+خامه ای)۱۰۰ گرم
طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.
۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).
۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.
۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.
۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.
زمان پخت :در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .
منبع : ashpazi.blog.ir
افزودن دیدگاه جدید