رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ 
طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی

یک نت ـ

 

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

آرد سفید  ۲ و نیم پیمانه بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری  خمیر مایه١ قاشق غذاخوری  ماست نصف پیمانهشیر نصف پیمانهروغن مایعیک چهارم پیمانهنمکنصف قاشق چایخوریشکر١ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .

۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.

۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت  یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.

 

مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :

 تن ماهی٢ قوطی  آبلیمو کمی پیاز خرد شده  ٢ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ١ عدد کوچکپنیر سفید (لیقوان+خامه ای)۱۰۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.

۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).

۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.

۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید. 

۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.

 

زمان پخت :در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .

 

منبع : ashpazi.blog.ir

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا