رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه کوکی شکری برای ایام نوروز

تاریخ انتشار:
کوکی شکری درست کردن کوکی شکری,مواد لازم برای کوکی شکری,طرز تهیه رویال آیسینگ,طرز تهیه شیرینی های نوروزی,نحوه پخت شیرینی های خانگی,مواد لازم برای رویال آیسینگ,طرز درست کردن رویال آیسینگ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی
طرز تهیه کوکی شکری برای ایام نوروز

یک نت ـ طرز تهیه کوکی شکری برای ایام نوروز

• تعداد: 36 عدد• زمان تهیه: 35 دقیقه• زمان خنک شدن: 2 ساعت• زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم برای کوکی شکری : کره آب شده     2/3 پیمانهشکر    ¾ پیمانهبکینگ پودر    یک قاشق چایخوری نمک    ¼ قاشق چایخوریتخم مرغ    یک عددشیر    یک قاشق غذاخوریوانیل    یک قاشق چایخوریآرد کامل    دو پیمانه* رویال آیسینگ    به مقدار لازمرنگ غذای قهوه ای    به مقدار لازمپاستیل سفید    به مقدار لازماسمارتیز قرمز    به مقدار لازماسمارتیز قهوه ای    به مقدار لازم

طرز تهیه کوکی شکری :1. در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.

3. آنها را داخل سینی فر قرار دهید و 7 تا 8 دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

4. به *رویال آیسینگ رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.

* رویال آیسینگمواد لازم برای رویال آیسینگ: پودر قند    450 گرم پودر مِرینگ    3 قاشق غذاخوری پتاسیم بی تارترات    نصف قاشق چایخوری آب گرم     نصف پیمانهیک قاشق چایخوری    وانیل

طرز تهیه رویال آیسینگ : 1. در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود 7 تا 10 دقیقه با سرعت بالای هم‌زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت 4 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید. 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا