طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز 95
یک نت ـ طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز 95
برای عید و سال نو این شیرینی های خوش طعم را درست کنید.
مواد لازم :روغن شیرینی پزی دو سوم پیمانه کره دو سوم پیمانه شکر یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین تخم مرغ 2 عددوانیل 2 قاشق چای خوریآرد سه و نیم پیمانهبیکینگ پودر 2 قاشق چای خورینمک 1 قاشق چای خوری
روش تهیه :دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.
از خمیر آماده شده، توپهای کوچک هم اندازه درست کنید. توپ ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله 5 سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.شیرینیها را 10 الی 12 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن ها کمی تیره شود. سپس آنها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.
افزودن دیدگاه جدید