رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

تاریخ انتشار:
طرز تهیه سمبوسه خوزستان نحوه پخت سمبوسه جنوب,مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب,سس سمبوسه,طرز تهیه سس سمبوسه,طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان,طرز درست کردن سمبوسه خوزستان,طرز تهیه انواع سمبوسه,آموزش آشپزی,سایت آشپزی
طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

یک نت ـ طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصل را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم در واقع سمبوسه اصل جنوب به هیچ وجه سیب زمینی ندارد و در پخت آن از خمیر استفاده نمی شود.

مواد لازم:

 گوشت چرخ کرده500 گرم پیاز درشت1 عدد جعفری خرد شده1 بسته فلفل دلمه ای1 عددفلفل قلمی3 عددرب گوجه3 ق غ پرنان لواش2 بستهروغنبرای سرخ کردننمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه خوزستان:اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.

 

سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.

 

وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها ، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و 4 دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت 5 دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.

مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.

 

و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.

 

طرز تهیه سس سمبوسه :اگر جنوب رفته باشید حتما می دانید که سمبوسه بدون سس انبه بی معنی است.

مواد لازم برای سس انبه: پودر انبه     2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز     نصف فنجان رب گوجه      4 ق غ پر فلفل قرمز و نمک     به مقدار لازمآب     یک فنجان

طرز تهیه سس انبه:همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از 3 دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.

(راستی فلفل قرمز را سخاوتمندانه بریزید که جنوبیه جنوبی شود)

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا