رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه کباب ملکه

تاریخ انتشار:
آشپزی,کباب ملکه, پخت کباب ملکه, مواد لازم برای کباب ملکه, درست کردن کباب ملکه, طرز تهیه انواع کباب, نحوه پخت کباب ملکه, طرز تهیه انواع پیش غذا, درست کردن انواع کباب, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه کباب ملکه

یک نت ـ طرز تهیه کباب ملکه

کباب ملکه بسیار ساده است و در عین حال کاربردی و شیک!

موردمصرف : پیش غذا 

مناسب برای : مهمانی دوستانه 

مواد لازم جهت تهیه کباب ملکه :

 

بادمجانفلفل دلمه گوشت چرخ کرده  روغن  آرد نخودچی  نمک  فلفل قرمز زردچوبه 

 

مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .

طرز تهیه کباب ملکه :سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و ... که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند. 

پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم. 

بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت شوند.

 

در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند.  زیر شعله اش کم باشد بهتر است. 

حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم می چینیم. بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف می چینیم .

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا