طرز تهیه آش بادمجان
یک نت ـ طرز تهیه آش بادمجان به روش دیگر
مواد لازم برای آش بادمجان : بلغور گندم 1 پیمانه لوبیا قرمز 1/2 پیمانه لوبیا سفید 1/2 پیمانه عدس 1 پیمانهنخود 1/2 پیمانهبادمجان سرخ شده 1 کیلوگرمقلم گوسفند 1 عددکشک 1 شیشه متوسطپیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازمنمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.سپس بلغور ها را شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.
کشک، پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.
نکته ها :
1 - می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد.
پختن این آش خالی از لطف نیست. یکبار آن را امتحان کنید.
منبع : beytoote.com
افزودن دیدگاه جدید