رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه بقچه بادمجان

تاریخ انتشار:
بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان, نحوه پخت بقچه بادمجان, پخت بقچه بادمجان, مواد لازم برای بقچه بادمجان, پخت غذاهای فانتزی با بادمجان, آموزش پخت بادمجان بقچه ای, مواد میانی بقچه بادمجان, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه بقچه بادمجان

یک نت ـ طرز تهیه بقچه بادمجان

بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .

آماده سازی : 45 دقیقه  پخت : 30 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای 5 نفر :

بادمجان 2 عدد سفیده تخم مرغ 1 عدد زعفران به میزان لازم گوشت چرخ کرده 200 گرمپیاز2 عددسیر2 عددگوجه فرنگی2 عدداورگانوبه میزان لازم

 

طرز تهیه بقچه بادمجان :بادمجانها را به سفيدهء تخم مرغ و زعفران آغشته ميكنيم و در روغن سرخ مي كنيم اين طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود. 

سفيده تخم مرغ با زعفران 

مواد گوشتی: گوشت پياز داغ ، سير خردشده، فيلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران 

بادمجانها را بصورت + روى هم قرار مي دهيم و از مواد گوشتى كمى وسط آن گذاشته و بقچه ميكنيم.

 

میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا