طرز تهیه آش قلیه گیلانی
یک نت ـ طرز تهیه انواع آش
مواد لازم : نخود و لوبیا از هر کدام یک پیمانه کشمش یک پیمانه گوشت چرخ کرده 350 گرمقیسی 100 گرمچغندر یک عدد کوچکهویج سه عدد متوسطسبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز 700 گرمآرد برنج نصف پیمانهشکر نصف فنجانآرد یک تا دو قاشق غذا خوریآبغوره یک لیواننعنا داغ 5 قاشق غذا خوریپیاز یک عدد ریز خرد شدهنمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .
در نیمههای پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.
گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید.
قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید.
سبزیها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.
آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
افزودن دیدگاه جدید