طرز تهیه سوپ نخودفرنگی با رزماری
در روزهای سرد زمستانی از خوردن این سوپ زمستانی لذت ببرید.
مواد لازم :روغن زیتون 3 قاشق غذاخوریسیر 5 حبه ریز خرد شده رزماری خرد شده یا خشک شده یک قاشق غذاخوری* نخود پخته شده 420 گرمفلفل قرمز نصف قاشق چای خوریآب مرغ 3 تا 4 پیمانهنمک و آبلیمو به میزان دلخواه
* نخود پخته شده : ( نخود را قبلا خیس و چندبار آب آن را خالی کنید و سپس با کمی پیاز بپزید تا مصرف آن نفخ ایجاد نکند)
طرز تهیه :
در ظرف مناسب روغن زیتون بریزید.
سیر خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا طلایی شود.
رزماری و فلفل را به آن اضافه کنید و آن را حدود یک دقیقه هم بزنید.
سپس نخود را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
بعد از ۲ دقیقه آب مرغ و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت جا بیفتد. گاز راخاموش کنید و بگذارید مواد کمی سرد شود. سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.بعد از آن به قابلمه برگردانید و سپس آبلیمو را اضافه و سرو کنید.
افزودن دیدگاه جدید