رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه سوپ نخودفرنگی با رزماری

تاریخ انتشار:
طرز تهیه سوپ نخودفرنگی, درست کردن سوپ نخودفرنگی, نحوه پخت سوپ نخودفرنگی, طرز تهیه سوپ های زمستانی, طرز تهیه انواع سوپ, سوپ نخود فرنگی با رزماری, مواد لازم برای تهیه سوپ نخود فرنگی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
طرز تهیه سوپ نخودفرنگی با رزماری

در روزهای سرد زمستانی از خوردن این سوپ زمستانی لذت ببرید.

مواد لازم :روغن زیتون     3 قاشق غذاخوریسیر      5 حبه ریز خرد شده رزماری خرد شده یا خشک شده     یک قاشق غذاخوری* نخود پخته شده     420 گرمفلفل قرمز     نصف قاشق چای خوریآب مرغ     3 تا 4 پیمانهنمک و آبلیمو     به میزان دلخواه

 

* نخود پخته شده :  ( نخود را قبلا خیس و چندبار آب آن را خالی کنید و سپس با کمی پیاز بپزید تا مصرف آن نفخ ایجاد نکند)

طرز تهیه :

در ظرف مناسب روغن زیتون بریزید.

سیر خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا طلایی شود.

رزماری و فلفل را به آن اضافه کنید و آن را حدود یک دقیقه هم بزنید.

سپس نخود را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

بعد از ۲ دقیقه آب مرغ و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت جا بیفتد. گاز راخاموش کنید و بگذارید مواد کمی سرد شود. سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.بعد از آن به قابلمه برگردانید و سپس آبلیمو را اضافه و سرو کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا