رفتن به محتوای اصلی

طرز تهيه مسقطی یا مشکوفی دسر سنتی ایرانی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ طرز تهيه مسقطی یا مشکوفی دسر سنتی ایرانی
طرز تهيه مسقطی یا مشکوفی دسر سنتی ایرانی

طرز تهيه مسقطی یا مشکوفی دسر سنتی ایرانی

دسر سنتی ایرانی

طرز تهيه مسقطی

 

نمی دونم قبلا آموزشش رو گذاشتم یا نه در هر صورت امروز یه مشکوفی سه رنگ(با رنگ ژله میشه 4 رنگ!) درست کردم و گفتم بیام و آموزشش رو بذارم....البته من کاملا چشمی درست کردم ولی طرز تهیه ی اصولی ش به شرح زیر میباشد:

100گرم نشاسته     200گرم شکر     3تا4پیمانه شیر    50گرم کره    100گرم خلال بادام    نصف پیمانه گلاب  

 دارچین و چودر هل از هرکدام 1 قاشق چای خوری   

زعفران غلیظ(برای رنگ زرد),کاکائو حل شده در نصف فنجان آب جوش(برای قسمت کاکادویی) به میزان کافی

ژله ی سیب یا موز حدودا نصف بسته + یک فنجان آب جوش

 

 

نشاسته را با سه پیمانه شیر (یا آب برای مسقطی)حل میکنیم.روی شعله متوسط نسبتا کم میگذاریم و مرتب هم میزنیمشکر و کره و خلال بادام و پودر هل و دارچین را هم اضافه میکنیم.اگر غلظتش از فرنی بیشتر بود,شیر(یا آب برای مسقطی) به آن اضافه میکنیم. درنهایت هم گلاب و زعفران را اضافه میکنیم.اگر می خواهیم سه رنگ درست کنیم بعد اضافه کردن گلاب در سه ظرف مجرا میریزیم...به یکی زعفران به دیگری کاکائو و به ظرف دیگه هیچی اضافه نمی کنیم.با ریختن هرلایه ظرف را در یخچال می گذاریم وحدودا 20دقیقه زمان میدیم تا خودش را تا حدی بگیره و با احتیاط لایه ی بعدی رو اضافه می کنیم.

از خرده های سیب یا موز برای سطح رویی استفاده کنید.ؤله را در آب جوش ریخته و روی حرارت بخار کتری هم میزنیم تا خوب دانه های ژله حل بشه بعد اینکه ژله از حرارت افتاد روی سطح نهایی که محل میوه ها هست میریزیم.از ژله بلوبری استفاده نکنید رنگ آبی اصلا با این دسر جور در نمیاد.

+ اگر به جای شیر در تهیه ی این دسر از آب استفاده کنین اسم دسر شما مسقطی ست... این میزان مواد برای 4 تا 6 نفر کافی ست

نوش جان

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا