رفتن به محتوای اصلی

طرز تهيه كرم ژله زعفراني

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش و طرز تهيه كرم ژله زعفراني
طرز تهيه كرم ژله زعفراني

طرز تهيه كرم ژله زعفراني,

آموزش درست كردن كرم ژله زعفراني,

مواد لازم كرم ژله زعفراني,

مواد لازم ژله زعفرانی:

آب :2 پ(پیمانه های من پیمانه های پلوپز هست که 165 میلی لیتری هستن)

شکر:2 پ

پودر ژلاتین:2 ق سوپخوری سر پر

محلول زعفران غلیظ:2 ق سوپخوری

گلاب:نصف پیمانه

مواد لازم کرم زعفرانی:

پودر ژلاتین :4 ق چایخوری سر پر

آب :یک چهارم پ

شکر:یک و نیم پ

آرد :4 ق سوپخوری

نشاسته ذرت:4 ق سوپخوری

شیر:سه و یک دوم پ

گلاب:نصف پ

محلول زعفران غلیظ:2 ق س

کره:50 گرم

خامه صبحانه:یک یا نصف بسته

ظرز تهیه ژله زعفراین:

آب رو در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه

شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم

زیر شعله  رو کم می کنیم و مخلوط شکر و ژلاتین رو به آب اضافه می کنیم تا ذرات شکر و ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود

سپس  شعله رو خاموش میکنیم.و گلاب و زعفران رو به اون اضافه می کنیم.(ترکیب گلاب و زعفرون بشه یک دوم پیمانه.اینم عکس پیمانه من

قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و چربی اضافه رو با دستمال پاک کنید و مایع رو در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود

طرز تهیه کرم زعفرانی:

پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید تا اسفنجی شود.سپس روی بخار آب جوش یا یک دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا مایع ژلاتین شفاف شود

در ظرفی شکر و آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید

شیر رو به تدریج و در حال هم زدن با همزن دستی به آنها اضافه کنید تا به خوبی در شیر حل شوند

این مخلوط رو روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید.کمی که مواد داغ شد زعفران و گلاب رو اضافه کنید.میزان زعفران رو به اندازه ای بریزید که به رنگ دلخواهتون برسید.اگر لازم شد یکی دو قاشق بیشتر از دستور استفاده کنید

و در حال هم زدن اجازه دهید تا مواد بجوشد و غلیظ شود

کرم رو از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.همین مرحلش خیلی کرم خوشمزه ای میشه...میتونید چند تا قاشق ازش بخورید

سپس خامه رو اضافه کنید(من نصف بسته زدم) و هم بزنید(میتونید تا همین مرحله کرم رو به تنهایی درست کنید و توی جام بریزید و استفاده کنید.البته برای مواقعی که ژله درست نکردیدا وگرنه ادامه بدید)

من ظرف رو تغییر دادم تا مواد زودتر سرد بشه و کمی که از حرارت افتاد مایع ژلاتین رو اضافه می کنیم.اگر ژلاتینتون سفت شده دوباره کمی روی حرارت بذارید تا آبکی بشه

روی کرم رو نایلون بکشید و بذارید در دمای اتاق تا خنک بشه و به دمای اتاق برسه..خیلی زمان نمیبره

بعد به آرومی کرم خنک شده روی ژله نیم بند شده میریزیم و در یخچال میذاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه

حدود 5 ساعتی زمان میبره

قالب رو چند ثانیه توی آب گرم بذارید و اطرافشو با کارد تیز جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردونید.(مثل ژله)

من همون اول کمی از ژله رو توی قالب های کوچک قلبی شکل ریختم و برای تزئین روی دسر ازش استفاده کردم

راحت برش میخوره

اینم مدل کاسه ایش

بازم میگم دسر خیلی خوشمزه ایه .به خصوص کرمش که طعم بستنی زعفرونی داره.امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد

دیدگاه‌ها

ارام 1393/11/14 - 16:57

خيلى عالى, خوشمزه وزيباست

فاطمه 1394/09/10 - 04:03

عالی ممنون از شما

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا