رفتن به محتوای اصلی

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه قالبي

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش و طرز تهيه سالاد الويه قالبي
آموزش و طرز تهيه سالاد الويه قالبي

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه قالبي

طرز تهيه سالاد الويه,

طرز تهيه سالاد الويه قالبي ,

آموزش سالاد الويه قالبي ,

آموزش سالاد الويه,

مواد لازم براي سالاد اوليه,

مواد لازم:خیلی اندازه گیری نداره و بستگی به قالب و تعدادش داره...من برای دوتا کاسه ی گود توی عکس ها این مقدار مواد رو استفاده کردم:

نصف یک کلم بنفش کوچک

سیب زمینی:6-5 عدد متوسط

هویج متوسط:3-4 عدد

نخود فرنگی:یک پیمانه

خیارشور خرد شده:2 پیمانه

جعفری ساطوری شده:به میزان لازم

سس مایونز،ماست چکیده،سس خردل،نمک،فلفل،پودر سیر،شوید خشک و کره به میزان لازم

طرز تهیه:

کف قالبتونو نایلون بکشید یا اگر قالبهای سوراخ دار هست خیلی کم چرب کنید(مثل وقتایی که میخواید شارلوت درست کنید)

کلم بنفش رو ریز خرد کنید و یک قاشق مایونز.یک قاشق سس خردل ،خیلی کم نمک و کمی فلفل اضافه کنید و نخود فرنگی رو باهاش مخلوط کنید.همه این مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.دقت کنید موادتون شل نشه تا توی قالب خوب فرم بگیره و به صورت یک ردیف کف قالب بچینید و کمی با قاشق فشار بدید تا فرم بگیره

ردیف بعدی(البته ترتیب ردیفها کاملا سلیقه ایه)

هویح رو میتونید اول بپزید و بعد رنده کنید...یا به صورت خام رنده کنید و یا رنده کنید و با روغن خیلی کم تفت بدید تا نرم بشه که به شخصه مورد سوم رو میپسندمو با یک قاشق ماست خامه ای و یک قاشق مرباخوری سس مایونز و پودر سیر و نمک و فلفل و خیارشورخرد شده خوب مخلوط کنید و روی کلم بنفش ها اضافه کنید و مجددا با قاشق کمی روش فشار بدید(من اینجا خیارشور اضافه نکردم ولی شما حتما باهاش مخلوط کنید)

ردیف بعدی جعفری ریز ساطوری شده (البته میتونید از شوید ساطوری شده هم استفاده کنید.من که ترکیبشو با بقیه مواد دوست دارم.بازم میکنم بستگی به ذائقتون داره)

ردیف آخر:

سیب زمینی ها رو که قبلا پخته شده، رنده یا پوره کنید و همینجور که داغ هستن یک قاشق کره بهشون اضافه کنید و مخلوط کنید و سپس با دو قاشق یا بیشتر سس مایونز(در حدی که مواد شل نشه)کمی شوید خشک.خیار شور خرد شده.نمک و فلفل مخلوط کنید.مخلوط سیب زمینی نباید شل باشه چون قراره وزن همه ی طبقه های بالا رو تحمل کنه...اگر شل باشه باعث میشه ضخامت لایه سیب زمینی کم به نظر بیاد

مخلوط سیب زمینی رو روی بقیه مواد قرار میدیم و با ضخامت یکسان پهن میکنیم و روی قالب رو سلفون میکشیم و میذاریم دو سه ساعت توی یخچال بمونه تا مواد خوب فرم بگیره و طعم سس و ...به خوردشون بره

بعد به آرومی و با استفاده از نایلون که قبلا زیر مواد قرار گرفته بود و توی ظرف مورد نظر برمی گردونیم...

دیگه تزئین بقیه سالاد به سلیقه خودتونه...همینجوری ساده هم خوشگل و اشتهابرانگیزه...امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید

**میتونید جای طبقات رو عوض کنید مثلا جعفری بشه ردیف آخر

میتونید به موادتون خیلی چیزای دیگه اضافه کنید...

و خیلی تغییرات دیگه...

دیدگاه‌ها

فاطمه 1393/08/17 - 11:15

عالیه

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا