آموزش و طرز تهيه پاستا با سس پستوی فندق
یک نت ـ آموزش و طرز تهيه پاستا با سس پستوی فندق
آموزش و طرز تهيه پاستا با سس پستوی فندق
طرز تهيه پاستا با سس پستوی فندق
آموزش پخت طرز تهيه پاستا با سس پستوی فندق
مواد لازم:
سیر 2 حبه پوست کنده
ریحان یک دسته کوچک حدود 30 گرم
فندق 20 تا 25 گرم
پنیر موتزارلا 180 گرم
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پاستا 300 گرم پخته
طرز تهیه:
فندق و ریحان و سیر را در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید
سپس پنیر موتزارلا و روغن زیتون رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید
اگر خمیر بدست اومده کمی سفت بود با چند قاشق سوپخوری از آب پاستا آن را کمی رقیق کنید نمک وفلفل سیاه آن را اندازه کنید
پاستا را آبکش کنید و تا هنوز داغ است در یک ظرف گودی به خوبی با سس مخلوط کنید
بعد هم آن را در ظرف کشیده و به سرعت سرو کنید
فوق العاده خوشمزززززززززست دوستای گلم امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
افزودن دیدگاه جدید