رفتن به محتوای اصلی

طرز تهيه فتو چینی با سس گوشت قلقلی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت و طرز تهيه فتو چینی با سس گوشت قلقلی
طرز تهيه فتو چینی با سس گوشت قلقلی

آموزش پخت و طرز تهيه فتو چینی با سس گوشت قلقلی

طرز تهيه فتو چینی با سس گوشت قلقلی,

آموزش پخت تهيه فتو چینی با سس گوشت قلقلی,

طرز تهيه فتو چینی,

فتو چینی (یک بسته) **پیاز سرخ کرده ( 2 قاشق غذاخوری ) ** رب گوجه ( 2 قاشق غذاخوری )

 

قارچ مینیاتوری ( 200 گرم ) ** گوشت چرخ کرده (300 گرم ) ** پیاز ( یک عدد درشت ) **

نمک و فلفل و زرچوبه و روغن به میزان لازم

قارچ رو بعد از شستن و تو روغن سرخ میکنیم تا طلایی بشه میذاریمش کنار

پیاز رو در گوشت رنده میکنیم و نمک و فلفل زده و قلقلی میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم و میذاریمش کنار

پیاز سرخ کرده و رب گوجه رو تو کمی روغن میریزم و تفت میدیم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم

و گوشت قلقلی ها و قارچ ها رو هم بهش اضافه میکنیم و کمی سرخشون میکنیم

فتو چینی ها رو در چند لیتر آب در حال جوش که کمی نمک و زردچوبه و روغن بهش زدیم میریزیم

و بعد از 6 - 7 دقیقه آبکش میکنیم ....

فتوچینی ها رو تو ظرف ریخته و سس گوشت قلقلی رو هم روش میریزیم

نوش جان

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا