رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت و طرز تهیه کوکوی ماهی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت و طرز تهیه کوکوی ماهی
آموزش پخت و طرز تهیه کوکوی ماهی

انواع کوکو - طرز تهیه کوکوی ماهی

کوکوی ماهی یکی از این روش‌هاست.

وقتی ماهی را به حالت خردشده به همراه مواد طعم‌دهنده به صورتکوکومیل کنید، دیگر حتی بوی زهم بودارترین ماهی‌ها را نیز احساس نخواهید کرد.

بنابراین لازم نیست به خاطر بوی ماهی، از خوردن این پروتئین حیوانی پُرخاصیت صرف‌نظر کنید.

در ضمن این روش پخت برای علاقه‌‌مند کردن بچه‌ها به خوردن ماهی نیز بسیار سودمند است.

 

مواد لازم برایآشپزیآکا

برای 4 نفر:

350 گرم سیب‌زمینی

300 گرم فیله هر نوع ماهی دلخواه

4 عدد پیازچه (خرد شود)

یک قاشق چای‌خوری زنجبیل خردشده

2 قاشق سوپ‌خوری گشنیز خردشده

2 قاشق چای‌خوری آب لیموترش

4 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص سرخ کردن

نمک و فلفل به میزان لازم

چند عدد لیموترش تازه و چند برگ گشنیز تازه برای تزئین

 طرز تهیه:

اول از همه باید بگویم که اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب کنید، زیرا این ماهی تیغ ریز ندارد و برای درست کردنکوکومناسب است.

1 ـ سیب‌زمینی‌ها را به مدت 15 دقیقه در محلول آب و نمک بپزید. سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

2 ـ فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد کنید و در کاسه بریزید. بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیموترش تازه به آن اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

3 ـ وقتی سیب‌زمینی‌های آب‌پزشده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده کنید. پس از آن به مخلوط ماهیبیفزایید و خوب هم بزنید.

4 ـ روغن را در تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود.

حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در کف دست به صورت گلوله‌ای درآورید. سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره کوچکی با قطر تقریبا 3سانتی‌متر کنید و بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.

این کار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید.

پس از آنکه یک رویکوکوها سرخ شد، آنها رابرگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.

در پایانکوکوها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برش‌ لیمو ترش تزئین کنید.

توجه:

حرارت اجاق گاز را آن‌قدر زیاد نکنید که تنها رویکوکوسرخ شده و مغز آن خام بماند. اینکوکوباید روی حرارت متوسط، سرخ شود. 

کوکوی ماهی یکی از این روش‌هاست.

وقتی ماهی را به حالت خردشده به همراه مواد طعم‌دهنده به صورتکوکومیل کنید، دیگر حتی بوی زهم بودارترین ماهی‌ها را نیز احساس نخواهید کرد.

بنابراین لازم نیست به خاطر بوی ماهی، از خوردن این پروتئین حیوانی پُرخاصیت صرف‌نظر کنید.

در ضمن این روش پخت برای علاقه‌‌مند کردن بچه‌ها به خوردن ماهی نیز بسیار سودمند است.

 

مواد لازم برایآشپزی

برای 4 نفر:

350 گرم سیب‌زمینی

300 گرم فیله هر نوع ماهی دلخواه

4 عدد پیازچه (خرد شود)

یک قاشق چای‌خوری زنجبیل خردشده

2 قاشق سوپ‌خوری گشنیز خردشده

2 قاشق چای‌خوری آب لیموترش

4 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص سرخ کردن

نمک و فلفل به میزان لازم

چند عدد لیموترش تازه و چند برگ گشنیز تازه برای تزئین

 طرز تهیه:

اول از همه باید بگویم که اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب کنید، زیرا این ماهی تیغ ریز ندارد و برای درست کردنکوکومناسب است.

1 ـ سیب‌زمینی‌ها را به مدت 15 دقیقه در محلول آب و نمک بپزید. سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

2 ـ فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد کنید و در کاسه بریزید. بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیموترش تازه به آن اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

3 ـ وقتی سیب‌زمینی‌های آب‌پزشده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده کنید. پس از آن به مخلوط ماهیبیفزایید و خوب هم بزنید.

4 ـ روغن را در تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود.

حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در کف دست به صورت گلوله‌ای درآورید. سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره کوچکی با قطر تقریبا 3سانتی‌متر کنید و بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.

این کار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید.

پس از آنکه یک رویکوکوها سرخ شد، آنها رابرگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.

در پایانکوکوها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برش‌ لیمو ترش تزئین کنید.

توجه:

حرارت اجاق گاز را آن‌قدر زیاد نکنید که تنها رویکوکوسرخ شده و مغز آن خام بماند. اینکوکوباید روی حرارت متوسط، سرخ شود.

منبع تبیان

cookery,ashpazi,ashpazi.com,ashpazi,ir,cookery.ir,cookery.com,آموزش آشپزي,آموزش پخت غذاي ايراني,آموزش پخت غذاي خارجي,yeknet.ir,سایت آشپزی ,آشپزی آکا ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت,‏سفره آرایی, ‏دسر,خورش,سفره آرایی,انواع پلو,انواع خورش,انواع خورش,آبگوشت,آش و حلیم,انواع سوپ,غذای دریایی,نوشیدنی ها,کوکو ها,کوفته,کتلت شامی,سالادها,دسرها,ترشی,غذاهای گیاهی,سس,غذا باگوشت چرخ کرده,آشپزی با مایکروفر,نکات آشپزی,پتاژ ،سوفله و کنسومه,دلمه,ماکارونی,غذا با مرغ,ساندویچ,پیتزا,اردور,مربا,املت,غذا باگوشت,غذا با آکا,غذای رژیمی,غذای کره ای,غذای ژاپنی,غذای هندی,غذاهای چینی,غذای کودک,غذای افغانی,غذای عربی,غذای اروپایی,شيريني,آموزش شيريني,طرز تهيه شيريني,آموزش پخت انواع كيك,كيك كاكائويي,كيك خامه اي,كيك پرتقالي,طرز تهيه كيك,درست كردن كيك,بهترين دسر هاي ايراني,بهترين دسر ايتاليايي,بهترين دسر تركيه اي,رولت,طرز تهيه رولت,خيارشور,اموزش درست كردن خيارشور,انواع ترشي,طرز تهيه انواع ترشي,طرز تهيه غذاي اذربايجاني,اموزش غذاي تبريزي,اموزش پخت غذاي اذربايجاني,اموزش پخت غذاي گيلاني

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا