آموزش و طرز تهيه بستني كارملي خوشمزه
آموزش و طرز تهيه بستني كارملي خوشمزه
موادلازم :
شیر 1 لیترشکر برای کارامل 1 پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
ثعلب 4 قاشق چایخوری سر صاف
وانیل به مقدار کم
طرز تهیه :
شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار میدیم تا کارامل بشه ، نیازی نیست هم بزنیم ، فقط کافیه گاهی ظرف رو تکون بدیم تا وقتی که شکر کارامل بشه .
یک دوم شکری هم که جداگونه داشتیم با ثعلب مخلوط کرده و کنار میذاریم
شیر رو روی حرارت قرار میدیم تا داغ بشه و بعد مخلوط ثعلب و شکر رو بتدریج اضافه کرده و همزمان با همزن دستی سریع هم میزنیم تا ثعلب گلوله نشه ..
بعد مخلوط شیر و شکر و ثعلب رو داغ داغ به کارامل داغمون اضافه کرده و همزمان با هم زن دستی هم میزنیم تا همه ی مواد یکدست بشن ... ممکنه کارامل خودشو کمی بگیره ... اشکالی نداره ..
مایه ی بستنی رو از رو حرارت برداشته و اینقدر هم بزنین تا اگه کاراملی هم بسته شده ، تو شیر حل بشه ...
از داغی که افتاد تو فریزر گذاشته و هر چند وقت یکبار هم بزنین .....
وقتی که بستنی کمی خودشو گرفت میتونین مقداری خامه ی فرم گرفته یا تیکه های خامه ی یخ زده اضافه کرده و مجددا تو فریزر قرار بدیم ( یا که اصلا خامه نریزیم ، هم با خامه و هم بدون خامه خوشمزه است)و مراحل هم زدن رو ادامه بدیم تا به فرم دلخواهمون در بیاد .
افزودن دیدگاه جدید