رفتن به محتوای اصلی

اگر مي خواهيد لاغر شويد بخوانيد

تاریخ انتشار:
یک نت ـ این نان‌ها شما را لاغر می‌کند
اگر مي خواهيد لاغر شويد بخوانيد

این نان‌ها شما را لاغر می‌کند

نان‌های سفید خیلی سریع می‌توانند سطح انسولین خون را بالا ببرند و بنابر این ذخایر چربی در بدن زیاد می‌شود.

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: کالری آزاد شده در نان‌ها به دلیل وجود کربوهیدرات‌های موجود در آن است و این کربوهیدرات‌ها در نان سفید و نان سبوس‌دار فرق می‌کند.انوشه اضافه کرد: کربوهیدرات‌های موجود در نان‌های سبوس دار هضم کندتری‌ دارند و انرژی را خیلی آرام و یکنواخت در اختیار بدن قرار می‌دهند و این به دلیل فیبر موجود در نان سبوس دار است.

وی با اشاره به این که نان‌های سفید خیلی راحت هضم می‌شوند بیان داشت: این نان‌ها خیلی سریع می‌توانند سطح انسولین خون را بالا ببرند و بنابر این ذخایر چربی در بدن زیاد می‌شود زیرا همان لحظه که سطح انسولین بالا می‌رود باعث می‌شود مقداری از آن مصرف و بقیه به صورت ذخایر چربی در آید. متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه اظهار داشت: به دلایلی که گفته می‌شود نان سفید برای بیماران دیابتی مضر است و به هیچ عنوان مصرف آن توصیه نمی‌شود.

وی گفت: بیماران دیابتی باید از نان‌های سبوس‌دار استفاده کنند که نان سنگک، بربری و نان‌های سبوس دار صنعتی بسیار مناسب هستند. انوشه با بیان اینکه نان‌های صنعتی سبوس دار مناسب‌تر هستند گفت: این نان‌ها به دلیل پخت بهتر، عوارض گوارشی کمتری ایجاد می‌کنند و همچنین ضایعات و دورریزی کمتری دارند.

وی با اشاره به بیمارانی که مبتلا به ناراحتی‌های گوارشی هستند اظهار داشت: این بیماران که نمی‌توانند سبوس را به خوبی هضم کنند و دچار مشکلات گوارشی و نفخ زیاد می‌شوند بهتر است از نان سفید استفاده کنند. انوشه در ادامه گفت: بسیاری از ویتامین‌ها به خصوص ویتامین‌های گروه B و املاح در سبوس وجود دارند و توصیه می‌شود بیماران دیابتی و کسانی که مبتلا به اضافه وزن هستند حتما از نان‌های حاوی سبوس استفاده کنند.

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا