مادران وظیفه ای در قبال شیر دادن به نوزادان خود ندارند
طبق دستورات اسلامی و فتاوای مراجع تقلید مادران وظیفه ای در قبال شیر دادن به نوزادان خود ندارد و حق دارند حتی هزینه ای را از شوهران خود در این قبال، بگیرند، یا نوزاد خود را بر طبق میل خود شیر ندهند، ولی دین اسلام براى مادران شیرده که به فرزندان خود شیر می دهند امتیازی قرار داده و برای این کار مزدی بالاتر از مزد دنیایی قرار داده است "الجنه تحت اقدام الأمّهات"[1]، بنابراین سزاوار است كه مادران براى شير دادن فرزندان خود از شوهرانشان مزد نگيرد، چون شاید ثواب و مزدهای آخرتی برای مادرانی است که در این قبال مزدی از کسی دریافت نکرده باشند، اما طبق سفارشات اسلامی خوب است كه شوهران نیز مزدی را به مادران، فرزندان خود بدهند.
ولی ممکن است در این میان مادرانی باشند که بخواهد بيشتر از دايه مزد بگيرد، در این صورت شوهران مى تواند بچه را از ایشان گرفته و به دايه بدهند.[2]
پی نوشت:
1- کنز العمال، ج 16، ص 461،ح 45439؛ مستدرک الوسائل، ج 15، ص 180.
2- رساله آیت الله خمینی، مساله 2487. رساله آیت الله مکارم شیرازی مسأله 2126. رساله آیت الله صافی گلپایگانی مـسـالـه 2496. رساله آیت الله فاضل لنکرانی مسأله 2637. رساله آیت الله سیستانی مساله 2496. رساله آیت الله وحید خراسانی مسأله 2551. رساله آیت الله تبریزی مـساله 2496.
منبع :www.jonbeshnet.ir
افزودن دیدگاه جدید