لیف حمام بیمارتان می کند
آیا نیاز به استفاده از لیف در افراد با پوستهای خشک یا چرب، یکسان است؟ آیا پوست بچهها را هم باید لیف کشید؟ برای پیدا کردن پاسخ این سوالها و چند سوال رایج دیگر در مورد لیف و لیف کشیدن، این نکتهها را به دقت بخوانید...
1- شستشوی بدن نباید بهگونهای باشد که باعث از بین رفتن "سد دفاعی سطح پوست" شود. بههمین دلیل افرادی با پوست چرب، باید بدن خود را با لیفهای حولهای نرم، صابون و شویندههای مخصوص پوستهای چرب بشویند. این در حالی است که استفاده از لیف به افرادی با پوست خشک توصیه نمیشود. این افراد باید پوست خود را فقط با آب ولرم و صابونهای غیر معطر و مخصوص پوستهای خشک یا همان پنها، بشویند.
2- افرادی که پوستشان خشک است، بعد از حمام کردن باید از روغن حمام و نرمکنندههای پوست بدن استفاده کنند تا خشکی پوستشان تشدید نشود.
3- افراد با پوستهای مختلط باید هر ناحیه از بدنشان را بنا بر خشک یا چرب بودن آن، باتوجه به توصیههایی که در مورد شستشوی پوستهای چرب و خشک کردیم، بشویند.
4- استفاده از لیف برای نوزادان و بچهها که پوست بسیار ظریف و حساسی دارند ضرورتی ندارد. با این حال اگر خواستید هرچند وقت یکبار، بدن نوزاد یا کودک خود را لیف بکشید، از لیفهای کاملا نرم و حولهای استفاده کنید و لیف را آرام روی بدن او حرکت دهید.
5- لیف کشیدن زیاد یا استفاده از لیفهای زبر و کنفی برای تمیز کردن پوست بچهها، باعث میشود سد دفاعی طبیعی پوست آنها از بین برود و این مساله زمینه ابتلا به "اگزما" یا خشکی پوست را در نوزادان و کودکان فراهم میکند.
6- لیف کشیدن زیاد و طولانیمدت باعث "تخریب سلولهای پوست" و رسوب مادهای پروتئینی در پوست میشود و باعث بیماری «ماکولار آمیلوئیدوز» میشود. این بیماری میتواند منجر به ایجاد تیرگیهای دائمی در سطح پوست بدن شود.
7- همیشه با آب ولرم استحمام کنید و یادتان باشد که زمان استحمام نباید طولانی باشد.
8- افرادی مانند سالمندان که پوست خشک و حساس دارند، باید دور لیف کشیدن را خط بکشند.
9 -قرار دادن لیف داخل حمامهای تاریک به مدت طولانی میتواند آن را به منبعی از آلودگیها که باعث ابتلا به "بیماریهای قارچی" و عفونی میشود، تبدیل کند. پس بهتر است حمام تهویه مناسب و نورگیر داشته باشد.
10- اگر حمام تاریک و مرطوب است، بهتر است برای لیف جایی خارج از حمام در نظر بگیرید.
11- از آنجا که رطوبت، گرما و تاریکی، زمینه رشد و تکثیر قارچها را فراهم میکنند، بنابراین هرگز لیفهای خیس را در محیط مرطوب و تاریک حمام رها نکنید.
12- اگر لیف دچار تغییر شکل، تغییر بافت و رنگ شد و قوام خود را از دست داد، بهتر است آن را دور بیندازید و لیف جدیدی جایگزین کنید.
13- لیف را برای خشک شدن، در معرض نور آفتاب و هوای آزاد قرار دهید.
14- استفاده از لیفهایی با الیاف زبر و خشن که باعث آزار پوست میشوند به هیچوجه توصیه نمیشود.
افزودن دیدگاه جدید