رفتن به محتوای اصلی

دسر کرم هایلایت

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن دسر کرم هایلایت/ابتدا رو آب سرد پودر ژلاتین میپاشیم وقتی اسفنجی شد رو بخار کتری گذاشته تا به روش بن ماری روان و شفاف بشه
دسر کرم هایلایت

یک نت ـ طرز تهیه دسر کرم هایلایت

موادلازم :

شیرعسلی صنعتی فجر : 1 قوطیشیر : 3 لیوانخامه صبحانه  :1 بستهپودر ژلاتین : 3 قاشق غذاخوریپودر کاکائو : 2 قاشق مرباخورینسکافه گلد یا نسکافه فوری : 2 قاشق مرباخوریآب سرد : نصف لیوان

طرزتهیه :

ابتدا رو آب سرد پودر ژلاتین میپاشیم وقتی اسفنجی شد رو بخار کتری گذاشته تا به روش بن ماری روان و شفاف بشهبعد داخل قابلمه شیر و شیرعسلی رو میریزیم میزاریم رو اجاق وقتی شیر گرم شد و شیر عسلی حل شد خامه رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا خامه باز شه (نباید بجوشه) بعد از رو اجاق برمیداریم ژلاتینو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم کرم رو به 3 قسمت مساوی تقسیم میکنیم به یکی کاکائو و به دیگری نسکافه اضافه میکنیم یکیشم میذاریم ساده بمونه قالبو که از قبل با روغن مایع  چرب کرده بودیم و تو فریزر گذاشته بودیم رو درمیاریم اول کرم نسکافه رو میریزیم داخل قالب میزاریم فریزر تا نیم بند بشه وقتی روش حالت چسبندگی داشت کرم ساده رو آرام روش میریزیم باز میذاریم فریزر وقتی نیم بند شد در آخر کرم کاکائو رو میریزیم دوباره داخل فریزر میذاریم وقتی بست از قالب درمیاریم .

نوش جان

نکات :

وقتی کرمو داخل قالب میریزیم از صافی رد میکنیم .

وقتی میخوایم دسرو از قالب دربیاریم اول دورتا دور دسرو با دست آزاد میکنیم بعد برش میگردونیم .

دسر من زیاد تو فریزر مونده بود و یخ بسته بود من پشت قالب که حفره داشت چند ثانیه  مقداری آب گرم ریختم و دسرو برگردوندم .

نباید بزارید آب گرم زیاد بمونه چون دسرتون آب میشه .

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا