طرز تهیه ساندویچ پیتزایی

ساندویچ,ساندویچ پیتزای مرغ,ساندویچ پیتزا لقمه ای,کانال پیتزا و ساندویچ,طرز تهیه پیتزا با نون ساندویچی,طرز تهیه پیتزا تک نفره با نان ساندویچی,طرز تهیه پیتزا با نان همبرگر,انواع ساندویچ,ساندویچ با پنیر پیتزا
طرز تهیه ساندویچ پیتزایی

یک نت ـ دستور تهیه ساندویچ پیتزایی

ساندويچ پيتزايى

اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم.
 
  ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم.

  از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه انواع غذای خوشمزه برای گیاهخواران

کیک شکلات و آناناس برای بعد از افطار

دستور تهیه آش برگ مو، غذایی جدید با برگ مو

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.