یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
آنچه دیگران می خوانند:
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
مواد لازم:
تخممرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۲۰ گرم
آرد: ۱۱۰ گرم
بیکینگپودر: یکدوم قاشق چایخوری
کره ذوبشده: ۱۸۵ گرم
دارچین: ۳ قاشق چایخوری
هل: یک قاشق سوپخوری
گردوی برشته و خرد کرده: ۹۰ گرم
مواد لازم شربت:
شکر: یک فنجان
آب: ۱۸۰ میلیلیتر
روش تهیه:
۱- قالب مربعی شکلی به اندازه ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید.
۲-تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود، آنگاه شکر را بهتدریج بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
۳-سپس آرد، بیکینگپودر و دارچین را با هم مخلوط و الک کنید و در چند مرحله به مایه اضافه کنید.
۴- حالا کره و گردو را درون مایه بریزید و مخلوط حاصل را داخل قالب ریخته، صاف کنید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید.
۵- بعد کیک را روی پنجره سیمی برگردانید و شربت گرم را روی کیک گرم بریزید. اینک صبر کنید تا کیک خنک شود.
۶- بعد به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه شربت:
۱- شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود.
۲- سپس به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید.