رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

تاریخ انتشار:
پیراشکی تن ماهی طرز پخت پیراشکی تن ماهی,طرز تهیه پیراشکی تن ماهی,طرز تهیه خمیر پیراشکی,مواد لازم برای خمیر پیراشکی,نحوه پخت پیراشکی تن ماهی,طرز نهیه انواع پیراشکی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی
طرز تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

یک نت ـ طرز تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:آرد سفید     ۲ و نیم پیمانه بکینگ پودر    ١ قاشق غذاخوری خمیر مایه    ١ قاشق غذاخوری ماست     نصف پیمانهشیر    نصف پیمانهروغن مایع    یک چهارم پیمانهنمک    نصف قاشق چایخوریشکر    ١ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .

۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.

۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت  یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند. مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی : تن ماهی    ٢ قوطی آبلیمو    کمیپیاز خرد شده     ٢ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی     ١ عدد کوچکپنیر سفید (لیقوان+خامه ای)    ۱۰۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.

۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).

۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.

۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.

 

 

۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.

 

 

زمان پخت :در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا