رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه نان تاکو

تاریخ انتشار:
آشپزی,طرز تهیه انواع نان,دستور پخت نان,آموزش پخت نان,آموزش درست کردن نان در خانه,طرز تهیه نان تاکو
طرز تهیه نان تاکو

یک نت ـ طرز تهیه نان تاکو

آماده سازی : 60 دقیقهپخت : 30 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر :نان پیتا       1 بسته گوشت چرخ کرده     300 گرمفلفل دلمه کوچک      2 عدد کالباس     به میزان لازمقارچ     1 بسته کوچکپنیر پیتزا     به میزان لازمآویشن و فلفل     به میزان لازمکره     به میزان لازم ( مقداری )

طرز تهیه :

تاکو غذایی ساده و خوشمزه است . نان پیتا را از وسط نصف کرده و دو پوستش می کنیم.

 

و مواد پیتزایی را لای آن می گذاریم و با قلم مو یک طرف آن را کره می مالیم. 

 

در ماهیتابه داغ گذاشته و یک شی سنگین می گذاریم روی آن تا تحت فشار قرار بگیرد و پنیر آب شود و لایه ها به هم بچسبد. 

برمی گردانیم طرف دیگر را هم کره بمالید و کمی می گذاریم تا برشته شود و بعد نوش جان می کنیم.

 

نکات تهیه نان تاکو:

* اگر دستگاه اسنک ساز دارید می توانید اینکار را آنجا انجام بدهید.

* داخل نان تاکو می توانید اسفناج پخته همراه با سیر و پنیر پیتزا بگذارید.

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا