رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست كردن سس کارامل

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست كردن سس کارامل
آموزش درست كردن سس کارامل

طرز تهیهمرحله ۱

در یک ظرف شکر را ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر شروع به ذوب شدن نمایدمرحله ۲

ظرف را روی حرارت می چرخانیم تا شکر ذوب شده به رنگ کهربایی تیره شودمرحله ۳

بلافاصله کره را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره ذوب شودمرحله ۴

هنگامی که کره ذوب شده شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه می کنیم با همزن مخلوط می کنیم تا کارامل صاف و یکدست شودمرحله ۵

اجازه دهید که سرد شود بعد آن را داخل شیشه بریزید ، در دمای اتاق به مدت ۲ روز می توانید آن را نگهدارید و در یخچال تا ۲ هفته سس کارامل را می توانید در بستنی ها، کیک ها، بیسکویت ها …. استفاده کنیدمواد لازم

    یک فنجان (۲۱۰ گرم) شکر    شش قاشق غذاخوری (۸۵ گرم) کره    ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) خامه

شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم

شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم

روی حرارت ظرف را می چرخانیم

روی حرارت ظرف را می چرخانیم

شکرذوب شده و رنگ کهربایی تیره شود

شکرذوب شده و رنگ کهربایی تیره شود

کره را اضافه می کنیم

کره را اضافه می کنیم

خوب هم می زنیم تا کره ذوب شود

خوب هم می زنیم تا کره ذوب شود

مخلوط را از روی حرارت بر داشته و خامه را اضافه می کنیم

مخلوط را از روی حرارت بر داشته و خامه را اضافه می کنیم

خوب هم می زنیم تا یکدست شود

خوب هم می زنیم تا یکدست شودنوش جان

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا