رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست كردن موهیتو

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست كردن موهیتو
آموزش درست كردن موهیتو

نوشیدنی: کوباسطح مهارت: آسان    مقدار: ۱    مناسب برای: ۲    زمان آماده سازی: ۵ دقیقه    زمان پخت : ۵ دقیقه    مدت زمان آمادگی : ۱۰ دقیقه

طرز تهیهمرحله ۱

ابتدا ۴ قاشق عسل یا شکر را در ¼ فنجان آب جوش حل می کنیم .بعد از ملایم شدن شربت آن را همراه با نعناع داخل مخلوط کن می ریزیم تا با هم ترکیب شوند، سپس یخ و آب گاز دار را اضافه می کنیم، دوباره مخلوط کن را روشن می کنیم تا یخ ها کاملا خرد شوند و نوشیدنی به رنگ سبز در بیاید ، در انتها آب لیمو را اضافه می کنیممرحله ۲

داخل لیوان ریخته و با برگ نعناع و برشهای لیمو آن را تزئین می کنیم . این نوشیدنی را می توانید ۱ ساعت جلو تر از زمان سرو درست کنید و در یخچال نگهداری کنیدمرحله ۳

موهیتو نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه می‌شود. در دستور اصلی تهیه موهیتو در کوبا از نعناع اسپیکاتا استفاده می‌شود که در این کشور محبوبیت زیادی دارد. زادگاه موهیتو (موخیتو) کوبا می‌باشد، اما در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدنش، اطلاعات دقیقی در دست نیست. بعضی آن را به بردگان آفریقایی که در مزارع نیشکر کوبا کار می‌کرده‌اند نسبت می‌دهند و بعضی دیگر به کاوشگران انگلیسی که در مسیر خود در این جزیره پهلو گرفته‌اند. هرچه که باشد، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعنا در کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این نوشیدنی بوده است. ترکیب شیرینی، طراوت لیمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعنا، این نوشیدنی را به یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین نوشیدنی های تابستانی در جهان تبدیل کرده استمواد لازم

    ۴ قاشق غذاخوری عسل یا شکر    ۶ قاشق غذاخوری آبلیمو    ۱۲-۱۴ برگ نعناع    ۲/۱ فنجان آب گاز دار    ۲ فنجان یخ    برش های لیمو تزئین

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا