رفتن به محتوای اصلی

بیماران کرونایی از غذاهای کبابی و بخارپز پرهیز کنند

تاریخ انتشار:
یک نت ـ
بیماران کرونایی از غذاهای کبابی و بخارپز پرهیز کنند

یک نت ـ نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره ارتباط مواد غذایی حاوی گوشت با ویروس کرونا گفت: یکی از نکات خیلی مهم این است که روی گوشت خام انوع باکتری، ویروس و مواد مختلف می توانند وجود داشته باشند.

او افزود: توصیه ما این است که در هر زمانی گوشت به صورت کاملا پخته مصرف شود؛ چرا که به این صورت انتقال ویروس ها، باکتری ها و مواد مختلف روی گوشت به بدن خیلی کمتر می شود و احتمال انتقال بسیاری از بیماری ها از دام به انسان کمتر خواهد شد.

جوزدانی تصریح کرد: وقتی گوشت را خام را تهیه می کنیم باید حتما دستانمان را قبل و بعد از برش دادن آن بشوییم و به یاد داشته باشیم که برای انجام این کار باید از تخته و چاقوی جداگانه استفاده کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: قبل و بعد از برش گوش افراد باید حتما دستان خود را با آب و صابون بشویند و از تماس با بینی، دهان، چشم و ... خودداری کنند.

جوزدانی افزود: در ویروس های قبلی مانند مرس و سارس مشخص شده بود که این ویروس ها می توانند در بدن برخی افراد زندگی کنند و مشکل ساز شوند.

او گفت: تاکنون هیچ نظریه ای مبنی بر انتقال ویروس از حیوانات یا دام به انسان ثبت نشده است، اما به منظور پیشگیری، رعایت اصول بهداشتی در استفاده از مواد گوشتی توصیه می شود.منبع: باشگاه خبرنگاران

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا